Da Li Imate Projekat Na Kojem Vam Možemo Pomoći?

Zatražite besplatnu ponudu

Industrijski elektro ormani

Elkotim nudi širok spektar ormana, rešenja za strukturne okvire i rashladne komponente, omogućavajući vašoj opremi da radi sa optimalnom efikasnošću.

services-tabs-139154408

Naš izbor uključuje serverske police, kućišta za ekstruziju od aluminijuma, kućišta za servere, kontrolne konzole, kućišta od nerđajućeg čelika, proizvode za kontrolu klime, kao i niz kompatibilnih dodataka.

services-tabs-139154408

Naš tim stručnjaka može vam pomoći u razvoju ormana ili rešenja za kontrolu klime koje bi najbolje radilo u vašem objektu – od kompaktnih ormana i ormana do kompletnih sistema. Na raspolaganju su vam stručnjaci kompanije Elkotim koji pomažu u dizajniranju, ugradnji i stalnoj podršci, osiguravajući vam odabir proizvoda koji će rezultirati najvećom efikasnošću, kvalitetom, sigurnošću i fleksibilnošću.

Slobodnostojeći elektro ormani

Širok izbor električnih ormara sa jednim ili dvoja vrata dizajniranih za smeštaj električnih i elektronskih komandi, instrumenata i komponenata.

services-tabs-139154408

Dostupni su sa prednjim ili prednjim i zadnjim vratima.

services-tabs-139154408

Unutrašnji i spoljašnji kućišta dostupni su u metalu, nerđajućem čeliku ili fiberglasu kako bi se obezbedila zaštita od prašine, otpornih na vremenske uticaje ili vodonepropusnost, pranje i korozivno okruženje.

Modularni elektro ormani

Modularna kućišta pružaju zaštitu potrebnu za industrijske pogone, komande i ostalu opremu, zajedno sa praktičnom fleksibilnošću da bi se razvijala sa promenljivim zahtevima savremenog poslovanja – a sve vreme štede vreme i novac tokom svog životnog ciklusa.

services-tabs-139154408

services-tabs-139154408

Merni ormani za kolektivnu i stambenu gradnju

Merenje i distribucija energije. Savršeno pogodno za merenje i preraspodelu električne energije ili gasa napolju ili u zatvorenom.

services-tabs-139154408

Merni priključni ormari i razvodni ormari kompanije Elkotim koriste se za tačno merenje električne energije ili gasa. Glavna distribucija ili
pod-distribucija odvija se u odvojenim ormarima ili kombinovano u mernim ormarima.

services-tabs-139154408

Elektro ormani trafostanice

U mogućnosti smo da vam ponudimo potpuno prilagođene ormare za struju prema vašim zahtevima. Kućišta su opremljena električnom opremom u skladu sa internim dizajnom ili rešenjima koja su razvila druga dizajnerska biroa prema specifikacijama kupaca.

services-tabs-139154408

Takođe nudimo i gotove proizvode na osnovu opšte dostupnih kućišta drugih proizvođača.

services-tabs-139154408

Isporučujemo rasklopne uređaje, kontrolne ormare, ormane za međusobno povezivanje, ormare za ožičenje, merne ormare, ormare za automatiku i čitav niz energetskih konstrukcija za bilo koju primenu u skladu sa zahtevima naših kupaca.

Naši Partneri

Ukratko, svako partnerstvo je jedinstveno. Usredsređeni smo na stvaranje dugotrajnih veza sa našim partnerima kako bismo ih mogli podržati na svakom koraku njihovog putovanja kroz posao na najbolji mogući način.

Zatraži ponudu danas

Molim vas popunute sve detalje u obrascu ispod

IME *
PREZIME *
EMAIL ADRESA *
BROJ TELEFONA

TEMA

KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI?